Curs: Electronist aparate şi echipamente pentru radio şi TV

Durata: 5 luni
1,5 luni teorie; 3,5 luni practica

Tarif: - Cere oferta!

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate !

Conditii: Absolventi de invatamant obligatoriu

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX 

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Ocupatia se referã la activitatea de service pentru toate tipurile de aparate radio - TV si aparaturã audio - video, efectuatã în atelier sau pe teren la domiciliul clientului. Activitatea implicã probleme de organizare a locului de muncã cât si probleme de planificare activitãtii. Desfãsurarea activitãtii presupune aprovizionarea cu materiale, piese de schimb, aparate de mãsurã si control si echipamente specifice, gestionarea acestora si întocmirea documentelor specifice. De asemenea activitatea implicã si relatii cu clientii, prospectarea pietei cât si alte competente generale la locul de muncã.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  • Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii
  • Lucrul efectiv intr-o firma de instalatii si invatarea particularitatilor meseriei
  • Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat, de la firma noastra
  • Obtinerea unei diplome de calificare, recunoscuta la nivel national si international.

Certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Sunt interesat!