Curs: Cursuri de dictie

Durata: 1 luna
teorie si practica

Tarif: - Cere oferta!

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!

Conditii: Absoventi de invatamant obligatoriu

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX 

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

In viata primul mijloc de a comunica direct cu cei ce te asculta este vorbirea expresiva si clara. Pentru ca mesajul pe care doresti sa-l comunici sa ajunga la interlocutor, cuvantul rostit trebuie sa fie clar, frumos, simplu si expresiv, deoarece cuvantul este reprezentantul cel mai concret al gandului. Educarea vorbirii va mari puterea de exprimare logica a continutului unui text, va fi un ajutor sigur pentru prezentarea unei conceptii coerente si expresive a mesajului. De aceea cel care vorbeste in fata publicului, a microfonului sau a camerei de luat vederi trebuie sa stapaneasca perfect tainele artei vorbirii scenice.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  • Vorbirea corectă;
  • Coerenţa şi fluenţa în vorbire;
  • Corectarea unor deficienţe de vorbire.

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt interesat!