Curs: Responsabil proces

Durata: 1,5 luni

Tarif: - Cere oferta!

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!

Conditii: Absolventi de invatamant superior

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX 

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Responsabilul de proces răspunde de verificarea capabilităţii şi stabilităţii procesului, ca aspect esenţial pentru controlul calităţii şi îmbunătăţirea performanţelor procesului. Responsabilul de proces trebuie să monitorizeze, măsoare şi controleze procesele de care răspunde. Controlul proceselor asigură stabilitatea şi predictibilitatea rezultatelor, ceea ce conferă riscuri mai scăzute în relaţia cu clienţii, respectiv cheltuieli reduse de eliminare a neconformităţilor şi creşterea satisfacţiei clienţilor prin scăderea şi respectarea duratei de livrare a produselor. Pentru a-şi desfăşura activităţile, responsabilul de proces trebuie să deţină o serie de cunoştinţe teoretice de bază şi generale iniţiale şi o serie de competenţe generale şi specifice referitoare la managementul proceselor, ca: organizarea locului de muncă, analiza procesului, managementul procesului, identificarea caracteristicilor specifice ale procesului şi a metodelor adecvate de control, rezolvarea problemelor curente, îmbunătăţirea performanţelor procesului şi competenţe fundamentale: dezvoltare personală continuă, comunicarea informaţiilor. Responsabilul de proces trebuie să deţină aptitudinile necesare pentru a putea să îndeplinească cerinţele legate de această ocupaţie: atenţie, îndemânare, corectitudine, spirit de echipă, putere de analiză şi decizie, adaptabilitate la situaţii noi, rezistenţă la factori de stres etc. Standardul ocupaţional pentru Responsabilul de proces este aplicabil indiferent de domeniul de activitate al firmelor sau organizaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea metodistul, responsabilul de proces, specialistul îmbunătăţire procese sau managerul îmbunătăţire procese. Pentru atingerea obiectivelor specifice ocupaţiei, Responsabilul de proces operează cu o serie de instrumente de lucru: metode şi tehnici de analiză a proceselor; metode şi tehnici de control al proceselor; metode şi tehnici de identificare a fluxului de valoare pentru realizarea produselor şi/sau serviciilor furnizate de procesul de care răspunde; metode şi tehnici de organizare eficientă a locului de muncă ; principii şi instrumente ale sistemului Lean de management.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  • Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei specializari
  • Lucrul efectiv intr-o unitate de profil si invatarea particularitatilor meseriei;
  • Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat, de la firma noastra;
  • Obtinerea unei diplome de specializare, recunoscuta la nivel national si international.

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt interesat!