Curs: Teatru si actorie

Durata: 3 luni
teorie si practica

Tarif: - Cere oferta!

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!

Conditii: Absolventi de invatamant obligatoriu

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX 

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Prin jocuri si exercitii scenice, improvizatie dar si analiza amanuntita a textului ai ocazia sa intri in lumea miraculoasa a teatrului Cursantii sunt instruiti de profesori avand o mare experienta atat in performanta cat si in educatie. Cursurile se adreseaza iubitorilor de arta de toate varstele . Profesorii nostri sprijina atat pe cei care doresc performanta, cat si pe incepatorii care doresc sa isi manifeste latura artistica. Professionall Care are menirea de a insufleti creativitatea, de a dezvolta potentialul si de a promova diversitatea, prin incurajarea artelor scenice. Avand ca obiectiv excelenta in instruire si performanta, misunea noastra este de a educa si intensifica talentul individual, imbogatind astfel componenta artistica din viata noastra.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  • Dezvoltarea imaginatiei si a atentiei;
  • Dezvoltarea aptitudinilor de creatie artistica;
  • Stimularea mobilitatii si a talentului artistic;
  • Dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa;
  • Deprinderea unor tehnici şi modalităţi specific teatrale in vederea utilizării in terapia individuală pentru o mai bună integrare a individului in societate
  • Descoperirea unor modalităţi şi tehnici de identificare şi eliminare a unor tipuri de inhibiţii individuale ce impiedică sau modifică negativ comunicare;
  • Obtinerea unui certificat de absolvire.

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt interesat!