Bucatar Sef

Bucatar Sef

Property Description

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Bucătarul şef coordonează activitatea în bucătărie sau în unităţi industriale pentru realizarea preparatelor culinare în vederea comercializării. După ce bucătarul şef recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare, se ocupă de depozitarea lor, respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

Bucătarul şef, în conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice, de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ). De asemenea coordonează realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii preparatelor culinare; după această etapă, efectuează tratamentele termice corespunzătoare.

Ultima parte a muncii bucătarului şef constă în finisarea estetică a produselor în vederea servirii şi în efectuarea controlului calităţii produselor finite.

Bucătarul şef este capabil să converseze fluent într-o limbă străină, de circulaţie internaţională. Se preocupă de pregătirea proprie şi perfecţionarea profesională continuă. Asigură respectarea normelor de siguranţă şi sănătate în muncă şi pe cele igienico-sanitare de către personalul din subordine .

Obiective:

Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  1. Organizarea la locul de muncă
  2. Asigurarea evidenţei operative
  3. Exploatarea echipamentelor tehnologice
  4. Coordonarea activităţilor specifice bucătăriei
  5. Asigurarea păstrării factorilor nutritivi
  6. Asigurarea salubrităţii materiilor prime şi a preparatelor culinare
  7. Realizarea estetică a preparatelor culinare
  8. Asigurarea calităţii
  9. Promovarea ofertei de preparate culinare
  10. Norme SSM și PSI

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!

Details

Listing Agent:

Durata: 1,5 luni
Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!
Conditii: Absolvenți de invatamant obligatoriu si calificarea in meseria de bucatar.


Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Bucătarul şef coordonează activitatea în bucătărie sau în unităţi industriale pentru realizarea preparatelor culinare în vederea comercializării. După ce bucătarul şef recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare, se ocupă de depozitarea lor, respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

Bucătarul şef, în conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice, de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ). De asemenea coordonează realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii preparatelor culinare; după această etapă, efectuează tratamentele termice corespunzătoare.

Ultima parte a muncii bucătarului şef constă în finisarea estetică a produselor în vederea servirii şi în efectuarea controlului calităţii produselor finite.

Bucătarul şef este capabil să converseze fluent într-o limbă străină, de circulaţie internaţională. Se preocupă de pregătirea proprie şi perfecţionarea profesională continuă. Asigură respectarea normelor de siguranţă şi sănătate în muncă şi pe cele igienico-sanitare de către personalul din subordine .

Obiective:

Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

  1. Organizarea la locul de muncă
  2. Asigurarea evidenţei operative
  3. Exploatarea echipamentelor tehnologice
  4. Coordonarea activităţilor specifice bucătăriei
  5. Asigurarea păstrării factorilor nutritivi
  6. Asigurarea salubrităţii materiilor prime şi a preparatelor culinare
  7. Realizarea estetică a preparatelor culinare
  8. Asigurarea calităţii
  9. Promovarea ofertei de preparate culinare
  10. Norme SSM și PSI

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!