Ospatar- (chelner) vanzator in unitati de alimentatie

Ospatar- (chelner) vanzator in unitati de alimentatie

Property Description

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online, trebuie să stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa ne contactati telefonic in cel mult trei zile lucratoare pentru a va comunica procedura de finalizare a inscrierii.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Ospatarul se ocupa in principal cu promovarea produselor si serviciilor unitatii, preluarea comenzilor clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor, incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire etc.
Partea teoretica se desfasoara la Liceul Mihai Eminescu iar partea practica in unitati de profil.

1.    COMUNICAREA INTERACTIVĂ LA LOCUL DE MUNCĂ;
2.    EFECTUAREA MUNCII ÎN ECHIPĂ;
3.    APLICAREA NPM ŞI PSI;
4.    MENŢINEREA UNUI MEDIU DE MUNCĂ SIGUR ŞI CURAT;
5.    ORGANIZAREA LOCULUI DE MUNCĂ;
6.    ÎNCASAREA CONTRAVALORII SERVICIILOR OFERITE;
7.    PREGĂTIREA LOCULUI DE SERVIRE PENTRU O NOUA COMANDĂ;
8.    PRELUAREA COMENZILOR CLIENŢILOR;
9.    SERVIREA PREPARATELOR CULINARE ŞI A BĂUTURILOR;
10.  LEGISLAŢIA MUNCII.

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!

Details

Listing Agent:

Durata: 5 luni (1,5 luni teorie; 3,5 luni practica)
Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!
Conditii: Absolventi de invatamant obligatoriu.


Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online, trebuie să stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa ne contactati telefonic in cel mult trei zile lucratoare pentru a va comunica procedura de finalizare a inscrierii.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Ospatarul se ocupa in principal cu promovarea produselor si serviciilor unitatii, preluarea comenzilor clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor, incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire etc.
Partea teoretica se desfasoara la Liceul Mihai Eminescu iar partea practica in unitati de profil.

1.    COMUNICAREA INTERACTIVĂ LA LOCUL DE MUNCĂ;
2.    EFECTUAREA MUNCII ÎN ECHIPĂ;
3.    APLICAREA NPM ŞI PSI;
4.    MENŢINEREA UNUI MEDIU DE MUNCĂ SIGUR ŞI CURAT;
5.    ORGANIZAREA LOCULUI DE MUNCĂ;
6.    ÎNCASAREA CONTRAVALORII SERVICIILOR OFERITE;
7.    PREGĂTIREA LOCULUI DE SERVIRE PENTRU O NOUA COMANDĂ;
8.    PRELUAREA COMENZILOR CLIENŢILOR;
9.    SERVIREA PREPARATELOR CULINARE ŞI A BĂUTURILOR;
10.  LEGISLAŢIA MUNCII.

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!