Despre Noi

DESPRE NOI

Cheia succesului fiecărui om se regăsește adânc înrădăcinată în procesul de educare continuă.

Educația este primul pas spre cunoaștere.

Suntem un centru de formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi funcţionăm pe piaţa muncii din 2006.

 

Acest centru a fost creat din necesitatea angajaţilor, în special a unor categorii profesionale de a avea o cât mai bună şi aprofundată pregătire profesională, deoarece organizaţiile de instruire profesională existente nu au răspuns tuturor exigenţelor. În procesul de pregătire, utilizăm mijloace şi metode moderne de pregătire: prezentări, dezbateri, discuţii active, exemplificări şi studii de caz. Bineînţeles că pentru a experimenta, trebuie înainte de toate, să vă însuşiţi cunoştinţele şi “secretele” meseriei.

 

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obţineţi performanţe semnificative!
Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor organizate de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora. Cursurile au un pronunţat caracter practic-aplicativ.

MISIUNE

Încă de la început ne-am asumat rolul de ghid al fiecărui cursant,

având ca scop dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om înscris în programele noastre.

Dezvoltarea resurselor umane, creşterea competitivităţii pe piaţa muncii, promovarea educaţiei iniţiale, formarea continuă a adulţilor, dezvoltara regională şi promovarea principiilor economice şi sociale europene;

Creşterea competitivităţii firmelor româneşti în cadrul economiei de piaţă;

Să inspirăm oamenii din Romania să contribuie alături de noi la transformarea societăţii în beneficiul generaţiilor de azi şi viitoare prin propria lor dezvoltare personală şi profesională;

Aprecierea gradului de profesionalism al organizaţiilor publice şi private generat de o cât mai bună pregătire profesională a salariaţilor, calităţii produselor şi serviciilor prestate de fiecare entitate publică sau privată care a fost supusă unui program de instruire profesională.

VALORI

Iată principiile ce ne reprezintă, pe baza cărora a luat viață compania noastră

și sub imperiul cărora dezvoltăm fiecare activitate de zi cu zi!

Ne respectăm promisiunile. Punem clientul pe primul loc. Vrem să devenim din ce în ce mai buni.

Să fim în temă cu ultimele informaţii de specialitate şi să le aplicăm.

Ne finalizăm eforturile prin rezultate. Avem spirit de echipă.

DATE IDENTIFICARE FIRMĂ

Professional Care – Număr de înregistrare: J12/2156/2006

CUI: RO18793650

Sediul social: Cluj-Napoca;str. J.J.Rousseau; nr.10/50

Doriți să vă înscrieți la un curs sau vreți pur și simplu să aflați mai multe informații despre noi și activitatea noastră?