Cofetar-Patiser

Cofetar-Patiser

Property Description

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online, trebuie să stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa ne contactati telefonic in cel mult trei zile lucratoare pentru a va comunica procedura de finalizare a inscrierii.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Cofetarul se ocupa in principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
Patiserul se ocupa in principal cu prepararea semipreparatelor de patiserie, prepararea produselor de patiserie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de patiserie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
Partea teoretica se desfasoara la Liceul Mihai Eminescu iar partea practica in unitati de profil.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

1.    COMUNICAREA INTERACTIVĂ LA LOCUL DE MUNCĂ;

2.    EFECTUAREA MUNCII ÎN ECHIPĂ;

3.    APLICAREA NORMELOR DE PROTECŢIE A MEDIULUI;

4.    APLICAREA NORMELOR IGIENICO-SANITARE;

5.    APLICAREA NPM ŞI NPSI;

6.    ASIGURAREA APROVIZIONĂRII CU MATERII PRIME ŞI PRODUSE ALIMENTARE;

7.    ORGANIZAREA ŞI ÎNTREŢINEREA LOCULUI DE MUNCĂ;

8.    PLANIFICAREA ACTIVITĂŢII PROPRII;

9.    AMBALAREA ŞI PREGĂTIREA PENTRU COMERCIALIZARE A PRODUSELOR;

10.  ASIGURAREA CALITĂŢII PRODUSELOR;

11.  EXPLOATAREA ECHIPAMENTELOR PENTRU COPT ŞI RĂCIT;

12.  EXPLOATAREA ECHIPAMENTELOR PENTRU PREGĂTIREA SEMIFABRICATELOR DE PATISERIE;

13.  MANIPULAREA, CONSERVAREA ŞI DEPOZITAREA MATERIALELOR ŞI PRODUSELOR ALIMENTARE;

14.  PREPARAREA PRODUSELOR DE PATISERIE/COFETĂRIE

15.  PREPARAREA SEMIPREPARATELOR DE PATISERIE;

16.  REALIZAREA DECORAŢIUNILOR PENTRU PRODUSELE DE  COFETĂRIE/PATISERIE.

17.  LEGISLAŢIA MUNCII;

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!

Details

Listing Agent:

Durata: 5 luni (1,5 luni teorie; 3,5 luni practica)
Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!
Conditii: Absolventi de invatamant obligatoriu


Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online, trebuie să stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa ne contactati telefonic in cel mult trei zile lucratoare pentru a va comunica procedura de finalizare a inscrierii.

Acte necesare la inscriere:
Carte Identitate
COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)

Certificat de Nastere
COPIE XEROX

Certificat de casatorie
COPIE XEROX (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

Ultimul act de studii
ORIGINAL + COPIE XEROX

Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, diploma 10 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma BAC, Diploma Licenta/Master, Adeverinta, etc.

* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid!

Cofetarul se ocupa in principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
Patiserul se ocupa in principal cu prepararea semipreparatelor de patiserie, prepararea produselor de patiserie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de patiserie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
Partea teoretica se desfasoara la Liceul Mihai Eminescu iar partea practica in unitati de profil.

Obiective:
Dobandirea unor noi competente profesionale de catre persoaneler aflate in cautarea unui loc de munca, a salariatilor agentilor economici cat si a persoanelor interesate, in vederea exercitarii unei activitati profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea si absolvirea unui curs de calificare sau recalificare, perfectionare.

1.    COMUNICAREA INTERACTIVĂ LA LOCUL DE MUNCĂ;

2.    EFECTUAREA MUNCII ÎN ECHIPĂ;

3.    APLICAREA NORMELOR DE PROTECŢIE A MEDIULUI;

4.    APLICAREA NORMELOR IGIENICO-SANITARE;

5.    APLICAREA NPM ŞI NPSI;

6.    ASIGURAREA APROVIZIONĂRII CU MATERII PRIME ŞI PRODUSE ALIMENTARE;

7.    ORGANIZAREA ŞI ÎNTREŢINEREA LOCULUI DE MUNCĂ;

8.    PLANIFICAREA ACTIVITĂŢII PROPRII;

9.    AMBALAREA ŞI PREGĂTIREA PENTRU COMERCIALIZARE A PRODUSELOR;

10.  ASIGURAREA CALITĂŢII PRODUSELOR;

11.  EXPLOATAREA ECHIPAMENTELOR PENTRU COPT ŞI RĂCIT;

12.  EXPLOATAREA ECHIPAMENTELOR PENTRU PREGĂTIREA SEMIFABRICATELOR DE PATISERIE;

13.  MANIPULAREA, CONSERVAREA ŞI DEPOZITAREA MATERIALELOR ŞI PRODUSELOR ALIMENTARE;

14.  PREPARAREA PRODUSELOR DE PATISERIE/COFETĂRIE

15.  PREPARAREA SEMIPREPARATELOR DE PATISERIE;

16.  REALIZAREA DECORAŢIUNILOR PENTRU PRODUSELE DE  COFETĂRIE/PATISERIE.

17.  LEGISLAŢIA MUNCII;

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Sunt Interesat!